Makaronai

Pietų Italijoje, saulėtoje Apulijoje, garsėjančioje vaizdingais jūriniais peizažais, alyvmedžių giraitėmis ir unikalios senovinės architektūros pakrančių miesteliais su akinamai baltomis namelių sienomis, gaminami aukščiausios kokybės kietagrūdžiai makaronai ,,Pastificio del Colle".

,,Pastificio del Colle" makaronai gaminami pagal senąsias Italijos amatininkų tradicijas – naudojant tik atrinktus aukščiausios kokybės kietuosius kviečius, o tešlą apdirbant bronzinėmis formomis, kurios pašiaušia makaronų paviršių, suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai idealiai sugeria padažą. Makaronai lėtai džiovinami 36 – 40 val. žemoje, ne aukštesnėje kaip 39 ℃ temperatūroje, todėl produktas išsaugo visas maistingąsias medžiagas.

Spalvos išgaunamos tik iš natūralių medžiagų - ciberžolė geltonai spalvai gauti, špinatai – žaliai, burokėliai – violetinei, paprika – oranžinei, spirulina – mėlynai, o sepijos rašalas – juodai.

Kuo kietagrūdžių miltų makaronai skiriasi nuo įprastų?:

✔ Turtingi baltymais, B grupės vitaminais.

✔ Skaidulų šaltinis – ilgam suteikia sotumo, tačiau yra lengvai virškinami.

✔ Pasižymi žemesniu glikeminiu indeksu.

✔ Verdant nesulimpa, neištyžta (laikantis paruošimo instrukcijų).